zwarte aluminium vensters winsol op appartement in stadscentrum

Schrijnwerk: zwart is het nieuwe zwart

Tijdens recente beurzen zoals Habitat, Bouw & Reno, Polyclose en Batibouw werd meer en meer duidelijk dat diepzwart de huidige dominante trendkleur is bij Alu & PVC Schrijnwerk. Bovendien is de kleur perfect combineerbaar met zowel een moderne als landelijke bouwstijl.

winsol steellook aluminium ramen in het zwart op landelijke woning

Schrijnwerk: zwart is dominante trendkleur

Bij Winsol volgen we natuurlijk de trends op de voet. Bovendien spelen we snel in op de vragen van de markt en de consumenten. Zo werd bij het aluminium schrijnwerk vorig jaar al het gitzwarte RAL kleur 9005S opgenomen in de voordeel kleurcombinaties, zowel als uni- als bicolor.

Bij PVC-schrijnwerk werd het kleurengamma aangepast en aangevuld met de gekorrelde beklevingsfolie zwartbruin RAL 8022. En de cijfers liegen er niet om: deze gegranuleerde folie 8022 is nu al de absolute topper met een dubbel aandeel tov het vorige n°1 kleur : kwartsgrijs (RAL 7039).

Innovatie in functie van duurzaamheid

Voor het natlak RAL 9005 innoveerden we bovendien de formule. Dankzij de 'cool pigmenten' loopt de oppervlaktetemperatuur van het zwarte buitenvlak niet  hoog op. En dat komt dan weer de stabiliteit en de duurzaamheid van de schrijnwerkelementen ten goede. 

zwarte aluminium winsol ramen in landelijke woning

Zwart: stijlvol, strak en trendy

Dat zwarte profielen populair zijn hoeft niet te verwonderen. De kleur staat voor strakke elegantie, minimalisme en soberheid. Een contrast misschien voor de drukte van de maatschappij waarin we onszelf al eens voorbij durven lopen. Bovendien zorgt zwart voor het nodige contrast met andere gevel-elementen én is het bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Dankzij de kwaliteit van het schrijnwerk en de eigen lakkerij garandeert Winsol ook een absolute gelijkvormigheid van alle het schrijnwerk. Er zijn dus geen kleurafwijkingen op het schrijnwerk.

Andere Nachrichten

Winsol Render SO Cocoon Gelaagde Muren Alle Zwevende Daken

Win­sol turns the world of out­door living upsi­de down with SO! Universe

The possibility of personalising your pergola in the way you want it... That was already an option at Winsol, but we have recently it one step further. A cosy pool house to linger in this summer? A garden office whose doors you can literally close behind you after a long working day? Or how about the new 'peranda' concept? Winsol has it all in its SO! Universe!

Mehr lesen